ВЕРБАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПТУ ʽЗРАДАʼ В ОДНОЙМЕННОМУ РОМАНІ ЄВГЕНІЇ КОНОНЕНКО («ЗРАДА (ZRADA, MADE IN UKRAINE)») - ДУДЕНКО, О. (Current issues of linguistics and translation studies, 2021)
У статті розкрито засоби репрезентації концепту ʽзрадаʼ у дискурсі однойменного роману Євгенії Кононенко («Зрада (Zrada, made in Ukraine)»), з’ясовано семантичну структуру концепту в авторській інтерпретації. Для повноти відтворення змістового компонента концепту визначено концепти, з якими встановлено опозиційні та асоціативні відношення.