ЧИСЛІВНИКОВІ КОМПОЗИТНІ НОМІНАНТИ ІЗ КОМПОНЕНТАМИ ON, FOR, ANDВ СУЧАСНОМУ АМЕРИКАНСЬКОМУ СПОРТИВНОМУ МЕДІАДИСКУРСІ - ДМИТРОШКІН, Д. (Current issues of linguistics and translation studies, 2021)
У статті проаналізовано композитні номінанти із компонентами on, for та and в сучасному американському спортивному медіадискурсі. Описані всі можливі структурні типи композит даного виду, подано принципи формування числівникових композит із компонентами on, for та and, а також наведено зразки їх вживання в мовленні спортивних коментаторів. Розглянуто граматичні функції, що виконують лексичні одиниці даного типу в реченні.