МОВНІ ЗАСОБИ ВИРАЖЕННЯ ПОБУТОВОГО КОНФЛІКТУ В ПРОЗІ ВОЛОДИМИРА ЛИСА - ШЕВЧУК, З. (Current issues of linguistics and translation studies, 2021)
У статті проаналізовано мовні засоби вираження побутового конфлікту в прозових творах Володимира Лиса. Звернено увагу стратегії, які віддзеркалюють різні підходи до вирішення конфліктних ситуацій (від агресії до компромісу та солідарності). З’ясовано основні стадії конфліктної мовленнєвої взаємодії.