АНАЛІЗ НАЗВ КАРТИН ЗА СТРУКТУРНО-ХРОНОЛОГІЧНИМ ПРИНЦИПОМ - ПРОТАЩУК, В. (Current issues of linguistics and translation studies, 2021)
У статті здійснено структурно-хронологічну характеристику назв об’єктів образотворчого мистецтва з Чернівецького обласного художнього музею та книги Т. Севернюк „Летючий промінь вічності… художник Наталя Ярмольчук”. Звернено увагу на залежність будови оніма від часу його виникнення. З’ясовано значення творчого підходу до називання та його вплив на структуру пропріальних одиниць.